FOTO: pixabay

Ako ste mislili da se bijeli grudnjak nosi ispod bijele majice, prevarili ste se, a evo i zašto!

Ovo je pitanje koje sebi sigurno postavimo nekoliko puta prije nego što obučemo bijelu majicu, košulju ili bluzu. Na kraju uvijek obučemo onaj u kome se osjećamo najudobnije, ali ipak o tome treba da povedemo više računa kada želimo da ostavimo najbolji mogući utisak, kao i kada su u pitanju događaji na kojima treba da izgledamo perfektno.

Ukoliko ste mislili da je bijeli grudnjak savršen izbor za nošenje ispod bijele majice – onda griješite jer je odgovor malo drugačiji.

Kada želite da se grudnjak čini skoro nevidljivim ispod bijele majice ili topa koji je proziran, najbolji izbor jeste model u nude nijansi, odnosno u boji koja se slaže uz ton vaše kože.

Bijela takođe nije loš izbor, ali će se vidjeti iako se slaže uz boju majice – što nije efekat koji želimo. Naravno, grudnjak ne mora biti iste boje kao i vaša koža, bitno je da bude neutralan i da se lijepo uklapa. Što se tiče materijala, najbolji su oni grudnjaci od mikrovlakana, tila i svile jer imaju “transparentnu” teksturu koja je najbolja za nošenje uz belu majicu.

Takođe, ono je što je vrlo bitno, jeste da ništa ovo neće vrijediti ako ne odaberete grudnjak u odgovarajućoj veličini.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )