FOTO: portal027.info

Ništa nas bolje ne razbudi ujutru od šolje dobre i jake kafe.

Svaka osoba ima neki svoj jutarnji rital, ali ono što je skoro svima zajedničko je ta šoljica prve jutarnje svježe mljevene kafe koja nas osvaja svojim mirisom i ukusom, koja nas razbudi i učini da počnemo dan odmorni i svježi. Ali u ovom užurbanom svijetu u kome se sve mijenja brzinom svjetlosti vrijeme je za novi omiljeni ritual u kojem ćemo možda još više uživati. Popodnevna svježe mljevena kafa je ono što će vas podići vjerovatno i više od jutarnje. Zamislite da je petak i vikend je pred vama, već se radujete, jer je to idealna prilika da uživate sa prijateljima i voljenim osobama, pričate o svemu i smijete se, piše Stvar ukusa.

Oni će vas osloboditi briga i tereta. Kada ovaj trenutak opuštanja upotpunite gustinom i bogatom penom svježe mljevene kafe osjećaćete se kao na vrhu svijeta. Započinjanjem novog omiljenog popodnevnog rituala obogatićete svoj život, radovaćete se sitnicama i jedva čekati da se vratite sa posla ili da se nađete sa prijateljima da uživate u tom fantastičnom ukusu za koji će vam samo djelovati kao da je nov, a to je u stvari dobro poznata svježe mljevena kafa.

Imaćete utisak da ste promjenili dosta stvari u svom životu, a vi ste samo odlučili da vaš svakodnevni popodnevni ritual postane odvajanje trenutka kako biste se posvetili sebi i svojim mislima ili zbližavanju sa dragim ljudima uz omiljeni napitak.

Kada se vratite kući umorni sa posla, a tamo vas sačekaju djeca i spremanje ručka, vi prvo napravite savršenu svježe mljevenu kafu i popijte je u miru i tišini. Tako ćete se napuniti nevjerovatnom energijom i snagom da ćete sve obaveze završiti kao od šale.

Jedan gutljaj svježe mljevene kafe u popodnevnim časovima izbaciće vas iz svakodnevne rutine i jedna takva sitnica može učiniti da se osjećate kao da ste promijenili život iz korena. Taj jednostavni ritual svojom magijom mirisa i ukusa će učiniti da postanete pravi hedonisti koji znaju da se prepuste potpunom uživanju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )