FOTO: null

U derbiju kola Premijer lige u Bijeljini, u ravnopravnoj igri, pobeda je pripala Širokom Bregu. Da je rezultat bio i u korist Bijeljinaca ne bi to bilo nezasluženo, složili su se oba trenera po završetku utakmice.

- "Ovo je ona utakmica u kojoj su oba protivnika mogli da pobede. Bila je napeta i interesantna od prvog minuta sa jako visokim tempom.Široki breg je za nijansu bio bolji i tu nijansu je iskoristio.To je ta mala razlika između velikih ekipa  i onih koje žele postati velike. Igračima nemam šta zameriti. Imali smo naše šanse, no danas nas nije htelo. Mogu čestitat Širokom na 8 utakmica bez poraza.Želim im da nastave u ovom ritmu. Znali smo ako izađemo dublje na njiho vu polovinu da ćemo imati ogromne probleme pa smo to disciplinovano držali. Da je bilo malo sreće mogli smo susret završiti 0:0. Meni je bitno da su moji momci dali sve od sebe, mi smo poku šali, ali ne dovoljno. Mi želimo da postane mo velika ekipa, a ovo su utakmice na kojim mi učimo. Nama će ova pauza dobro doći da neke igrače uvedemo u ta kmičarski ritam i da u naredna 3 kola osvojimo što više bodova", rekao je trener Radnika Slavko Petrović

- "Generalno  dosta čvrsta i kvalitetna utakmica kako smo i očekivali. Obe ekipe su u dobroj formi. Utakmica je bila takva da onaj ko povede pobedi. Na našu sreću to smo bili mi. Kad se sve sagleda mislim da smo zasluže no i pobedili. Domaćinu zahvalnost za gostoprimstvo, fer i korektnu igru i mislim da će u dogledno vreme po stati veliki klub", rekao je Slaven Musa trener Širokog Brega.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )