FOTO: pixabay

Mlada zvijezda “plavaca” Kalum Hadson Odoi bio je pozitivan na testiranju na Covid-19 virus, pa će svi oni koji su bili u njegovom okruženju morati u samoizolaciju.

Teško da će čelnici Premijer lige do vikenda uspjeti da odbrane svoju tvrdnju da se šampionat nastavlja po utvrđenom planu i programu. Samo nekoliko sati pošto je Arsenal objavio da je njihov menadžer Mikel Arteta zaražen virusom korona, Čelsi je potvrdio da se zaraza pojavila i na “Stamford bridžu”.

Naime, mlada zvijezda “plavaca” Kalum Hadson Odoi bio je pozitivan na testiranju na Covid-19 virus, pa će svi oni koji su bili u njegovom okruženju morati u samoizolaciju, što znači da će u karantin morati kompletan prvi tim londonskog kluba sa stručnim štabom i dijelom zaposlenih u klubu, dok će i dio trening kampa biti “pod ključem” u narednom periodu.

Čelsi je saopštio da je Hadson Odoi još u ponedeljak pokazivao simptone slične prehladi i zbog toga nije dolazio na treninge, dok je u četvrtak uveče test pokazao prisustvo virusa korona u organizmu.

Podsjetimo, dva zaražena fudbalera ima i u Seriji A, gdje su oboljeli prvotimci Juventusa Danijele Rugani i Sampdorije Manolo Gabijadini.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )