FOTO: null

Opština Ugljevik zajedno sa Ministarstvom prosvjete i kulture Republike Srpske obezbjedila je sredstva za sanaciju krova u Osnovnoj školi „Aleksa Šantić“ u iznosu preko 30.000 KM.

Po završenom postupku javnih nabavki na rekonstrukciji krova JUOŠ “Aleksa Šantić” firma “PROFI-MONT doo”, Ugljevik je izabrana kao najbolji ponuđač. 

Sa direktorom škole Sretenom Lukićem potpisan je, ovih dana, ugovor za sanaciju dotrajalog školskog krova.

Potpisanim ugovorom predviđeno je da se izvrši demontaža postojećeg krovnog pokrivača od salonit crijepa, oluka i krovnih opšava, a zatim nabavka i montaža novog krovnog pokrivača od trapezasto profilisanog lima, kao i oluka i neophodnih krovnih opšava, kaže Pero Jović direktor firme zadužene za izvođenje radova.

U ovoj godini za potrebe škola opština Ugljevik je  izdvojila preko 100.000 KM i time spada u red opština u Republici Srpskoj  koje izdvajaju najviše sredstava za te namjene. 

Renovirane su i tri područne škole, a za posljednje tri godine opština Ugljevik je uložila oko 220.000 KM namjenskih sredstava za rekonstrukciju škola na području ugljevičke opštine.

Piše : Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )