FOTO: null

Međunarodni dan porodice u cijelom svijetu obilježava se 15. maja nizom aktivnosti kojima se želi skrenuti pažnja društva na značaj porodice i teško stanje u kojem se nalaze porodice s djecom, kao i važnost vaspitanja i obrazovanja djece.

Međunarodni dan porodice prilika je da se, glasnije nego inače, stavi fokus na njen značaj, na činjenicu da je svaka porodica posebna i jedinstvena, ali im je zajednička uzajamna briga i ljubav za sve njene članove.

U Bijeljini će povodom Međunarodnog dana porodice biti organizovan niz aktivnosti u periodu od 10 -15 maja posredstvom Udruženja “Porodični krug”.

Prvog dana programa 15 maja u 18:00 časova u vrtiću “Dragan i Zoran” u Bijeljini održaće se javno predavanje na temu “Kako roditelji mogu uticati na razvoj IQ svog djeteta”, predavač dr. Ranko Rajević.

Drugog dana programa u velikoj sali SO Bijeljina biće održana tribina na temu “Izazovi i dileme savremene porodice” sa početkom u 12.00 časova, dok je u terminu od 17:00 časova u gradskom parku  predviđena manifestacija “Porodični trenuci” te zabavne i igrovne aktivnosti za djecu i roditelje.

Na Svjetski dan porodice 15. maja sa početkom u 13:00 časova u velikoj sali SO Bijeljina biće održan okrugli sto na temu “Partnerstvo CSR I NVO u zaštiti porodice – dometi i ograničenja projekata”.


Pripremila:Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )