FOTO: null

Taekwondo klub “Sokol” iz Bijeljine na Državnom prvenstvu u taekwandou, održanom u Bugojnu, osvojio je sveukupno 6 zlatnih, 2 srebrne i 5 bronzanih medalja.

Na Državnom prvenstvu je učestvovalo  oko 500 takmičara iz cijele države, a bijeljinski klub “Sokol”   nastupio je sa 14 takmičara. 

Državnim  prvacima, na osnovu sjajnih rezultata postignutim na takmičenju, proglašeni su: Milijana Mijatović, Žiko Simeunović, Nenad Mitrović, Milica Mitrović, Sanja Gligorević i Jovana Novaković. 

Vicešampionske pozicije zauzeli Andrea Simić i Dijana Tanasić. Treća mjesta  i bronzana odličja osvojili su: Boris Bojanić, Goran Manzeta, Dejana Marković, Stefan Djurica i Ivana Spasojević. 

Takmičari  Taekwondo kluba  “Sokol”  pokazali su zaista zapažene rezultate na Državnom prvenstvu zauzevši  treća mjesta u takmičenju seniorki, kadetkinja i juniora, dok su juniorke zauzele drugo mjesto u cjelokupnom plasmanu.

“Sve čestitke na ostvarenim rezultatima takmičarima i trenerima. Zahvaljujemo se na gostoprimstvu domaćinu taekwondo klubu  “Bugojno”,  kaže za InfoBijeljina Mile Marić trener Taekwondo kluba  “Sokol” iz Bijeljine. 

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )