FOTO: null

Ugljevičanin Igor Jevtić - šampion Balkana u physique kategoriji, trenutno najpopularnijoj kategoriji u svijetu fitnesa, nastupio je na prestižnom takmičenju Mr.Olympia u Moskvi.

U konkurenciji od 53 takmičara, Jevtiću je u taj breku izmaklo finale. Naime, Igor se našao među 4 takmičara koja su imala isti broj bodova, te je naknadnom prozivkom sudija odlučeno da u finale ide takmičar iz Kine.

“Ovo je zaista veliki uspijeh, ali i taj uspjeh i uspjeh šampiona Balkana kao i titula Državnog prvaka ostaju u sjenci, jer neću nastupiti na Svjetskom prvenstvu, pošto nema sredstava za odlazak. Do sada sam odlazak na Balkansko prvenstvo i odlazak na Olimpiju sam finansirao”, kaže Jevtić.

Jevtić, koji pored osvojene titule šampiona Balkana ima  i osvojenu titulu viceprvaka BiH u kategoriji mens physique, do sada je postigao zapažene rezultate na brojnim međunarodnim takmičenjima.

Kao član reprezentacije BiH u protekloj sezoni, nastupio je i na svjetskom prvenstvu u Budimpešti, kao i na Arnold classicu u Madridu uz još deset takmičenja na kojima je ostvario zapažene rezultate, plasman u finale i na većini tih takmičenja osvojio medalje.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )