FOTO: InfoBijeljina

Žandarmerija je uhapsila A.H, koji je prijavljen da je u Ulici Boška Buhe u Bijeljini došao sa automatskom puškom, njom udario jedno lice, zatim pucao, pa pobjegao.

"Pripadnici Policijske uprave Bijeljina, juče oko 0.30 časova, postupali su po prijavi građana, koji su prijavili A.H. da je u Ulici Boška Buhe u Bijeljini, došao sa automatskom puškom u ruci. Prijavljeni je automatskom puškom u glavu udario J.K, nakon čega je izvršio opaljenje, te se udaljio u nepoznatom pravcu", naveli su iz policije. 
 
Kako su dodali, pripadnici Jedinice žandarmerije su A.H. pronašli i uhapsili. 
 
"Pretresene su prostorije koje koristi A.H, te je pronađena i privremeno oduzeta automatska puška sa municijom, određena količina materije koja asocira na  marihuanu, kao i digitalna vaga za precizno mjerenje", naveli su iz policije. 
 
Pripadnici Policijske uprave Bijeljina, uz izvještaj o krivičnim djelima „Izazivanje opšte opasnosti“, „Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“, „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ i „Tjelesna povreda“, predali su A.H. Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini. 
 
"Istog dana, Osnovni sud Bijeljina je A.H. odredio jednomjesečni pritvor", rekli su iz policije.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )