FOTO: null

Agencija za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka (IDDEEA) BiH uputila je juče Kancelariji za razmatranje žalbi BiH prigovor firme „Džemalto“ na odluku IDDEEA da odbije njenu žalbu na tendersku dokumentaciju u postupku izbor dobavljača

Na tender su se javile njemačke firme „Milbauer“ i „Veridos“ i on je u petak zatvoren, ali je nakon toga stigla žalba „Džemalta“ na tendersku dokumentaciju. Zbog toga je privremeno zamrznuto otvaranje pristiglih ponuda.

Direktor IDDEEA Arif Nanić kaže da „Džemalto“ uopšte nije bio ponuđač na tenderu i da su njihovu žalbu odbacili kao neblagovremenu.

- Ta kompanija je na taj zaključak uložila novu žalbu koju smo proslijedili Kancelariji za razmatranje žalbi na dalje postupanje. Prekinuli smo postupak dok Kancelarija za razmatranje žalbi to ne riješi. To je trebalo da bude učinjeno za maksimalno 30 dana, ali vjerujem da će odluka biti donesena za 15 dana - rekao je Nanić i ustvrdio da će izbor najboljeg ponuđača biti obavljen na vrijeme.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )