FOTO: null

SDS-ov potpredsjednik Narodne skupštine Nenad Stevandić uvjerava da će opozicija reagovati ukoliko Vlada ostane doslijedna u priči oko Zakona o javnom redu i miru. SDS će, najavljuje Stevandić, pozvati poslanike da napuste sjednicu skupštine.

Za to što planira Stevandić prema svemu sudeći glas će da da i PDP. U ovoj stranci ponavljaju da su svoj glas protiv Zakona o javnom redu i miru već dali opozicija, medjunarodna zajednica i nevladine organizacije. U PDP-u kažu da Republici Srpskoj ne trebaju sjevernokorejski zakoni.

U PDP-u su, još jednom, podvukli da su oni protiv bilo kakvog izvoza oružja iz BiH jer ni jedna marka zaradjena na tim poslovima nije vrjednija od štete po diplomatske odnose. Ostavku ministra Borisa Tučića nazivaju kukavičkim činom.

U PDP-u su napomenuli potrebu da novi Savjet ministara preispita pojedine sporne Zakone i riješenja upravo zbog prašine koja se podigla zbog priče o izvozu naoružanja u Ukrajinu.

Opširnije u Dnevniku 1 BN TV u 16.00 h.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )