FOTO: null

Mi sportski kolektivi Grada Bijeljina - Fudbalski klub “Radnik”, Košarkaški klub “Radnik BN Basket”, Odbojkaški klub “Radnik” i Bokserski klub “Radnik” izražаvamo bezrezervnu podršku Slobodanu Pavloviću i njegovim kompanijama, a posebno “Pavlović Internat

Svi koji su volonterski uključeni u rad sportskih klubova znaju koliko je njima teško upravljati. U problematičnim i ponekad bezizlaznim situacijama "Pavlović Internacional Banka" je uvijek bila uz nas i obezbjeđivala podršku koja je bila ključna za nesmetano funkcionisanje i rad klubova, a sve u cilju promovisanja takmičarskog duha i zdravog načina života. Zato naše višegodišnje sportske uspjehe, ujedno smatramo i uspjesima ove Banke, poručuju sportski klubovi.

Stoga "Pavlović Internacional Banku" smatraju ne samo poslovnim partnerom nego i prijateljom, a prijatelju se u teškim trenucima ne okreću leđa.

Nastavljamo da sarađujemo sa "Pavlović Internacional Bankom" uz obećanje da je nijedan od naprijed navedenih klubova iz Bijeljine neće napustiti, navodi se u saopštenju.

Takođe, pozivaju i ostale sportske klubove da iz našeg Grada da ostanu privrženi "Pavlović Internacional Banci".

Sportski pozdrav!!!

  • FK "Radnik" Bijeljina
  • KK "Radnik BN Basket" Bijeljina
  • OK "Radnik" Bijeljina
  • BK "Radnik" Bijeljina


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )