FOTO: null

Članicu zlatne reprezentacije Srbije u odbojci Brankicu Mihajlović primio je u sjedištvu Vlade u Brčkom gradonačelnik Siniša Milić.

Iako je u svoje Brčko tek svratila da bi se vidjela s porodicom i spakovala za put u Japan gdje nastavlja izuzetno uspješnu međunarodnu sportsku karijeru, članica zlatne odbojkaške reprezentacije Srbije Brankica Mihajlović izrazila je zahvalnost sugrađanima i svima u Republici Srpskoj koji su joj u vrijeme i nakon prvenstva Evrope pružali nesebičnu podršku na putu ka tronu.

Govoreći o uspjehu reprezentacije Mihajlovićeva je naglasila da porodična atmosfera u timu traje godinama i da su za uspjeh podjednako zaslužne sve odbojkašice. 

„Zaista smo kao jedna složna porodica. To se, vjerujem, vidjelo i ranijih godina jer uspjeh u Azerbejdžanu je samo nastavak niza dobrih rezultata. Mnogi su skloni da kažu da smo Tijana Bošković i ja stubovi reprezentacije i najviše zaslužne za pobjede. To je površno gledanje s obzirom na to da sve djevojke žive za svaki poen, a to što smo nas dvije najčešće realizatori tog kolektivnog napora, samo je pitanje i našeg doprinosa i pozicije na terenu", ističe Maihajlovićeva.

Iako s povredom putuje u Japan (u pratnji majke Mare) Mihajlovićeva je uvjerena da će sve uskoro biti sanirano i da će, kao u svim prethodnim godinama gdje je u šest zemalja, od Švajcarske do Brazila i Japana, s klubovima u kojima je igrala, ponovo biti uspješna.

„Reprezentacija ostaje najveća obaveza i zadovoljstvo, a vjerujem da ćemo se u Brčkom i narednih godina vidjeti s novim medaljama oko vrata", poručila je Brankica Mihajlović na konferenciji za novinare nakon prijema u sjedištvu brčanske Vlade. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )