FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas se očekuje zahlađenje sa kišom, a na planinama poslijepodne i snijeg, uz maksimalnu temperaturu vazduha do 15 stepeni Celzijusovih.

Prijepodne biće oblačno sa kišom, jače padavine na jugu i zapadu, u ostalim predjelima slaba kiša. 

Sredinom dana zahlađenje prvo na sjeverozapadu, a tokom popodneva temperatura će opadati i na istoku i jugu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Uz zahlađenje kiša će na planinama preći u snijeg, prvo na zapadu a do večeri i na istoku. 

Duvaće umjeren, povremeno i jak, sjeverozapadni vjetar. 

Maksimalna temperatura od devet do 15 stepeni Celzijusovih tokom prijepodneva, a zatim temperatura opada i minimalna će biti uveče od samo četiri do devet stepeni, u višim predjelima malo iznad nule. 

Temperatura vazduha jutros u 8.00 časova: Čemerno i Istočni Drvar pet stepeni Celzijusovih, Han Pijesak šest, Kalinovik, Nevesinje, Sokolac sedam, Mrakovica, Ribnik i Gacko osam, Mrkonjić Grad, Šipovo i Novi Grad devet, Foča, Krupa na Uni, Rudo i Trebinje 10, Bileća, Prijedor, Srbac, Srebrenica i Višegrad 11, Doboj, Zvornik, Banjaluka i Bijeljina 12 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )