FOTO: null

Predsjednik Pokreta Uspješna Srpska Zlatko Maksimović ocijenio je godinu koja je na izmaku uspješnom za ovu stranku, ali i najavio da će u narednoj godini, sa novim planovima, pomoći boljem životu stanovništva Bijeljine.

"Pokret je zadovoljan izbornim rezultatom na prethodnim lokalnim izborima, s obzirom na to da smo osvojili tri odbornička mandata, ali nismo zadovoljni jer je ostala ista vlast u Bijeljini i isti problemi", rekao je Maksmović novinarima na novogodišnjem prijemu za medije. 

Predsjednik Pokreta "Uspješna Srpska" podsjetio je da ova činjenica nije nimalo dobra, te da je Pokret u predizbornoj kampanji upozoravao da će, ukoliko se vlast u gradu ne promijeni, situacija biti sve gora. 

"Nažalost, to se posljednjih dana i ostvaruje. Ipak, praznici su i o tome ćemo kasnije. Pokret u narednom periodu ima velike planove i sigurni smo da ćemo ih ostvariti u cilju boljeg života našeg stanovništva", rekao je Maksimović čestitajući predstojeće božićne i novogodišnje praznike. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )