FOTO: null

Prohodnost putnih pravaca u Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros je zadovoljavajuća, a vozačima se skreće pažnja da budu oprezni zbog moguće poledice, saopšteno je iz republičkog Auto-moto saveza.

Poledice mjestimično ima u višim krajevima, a moguća je i u nizinama, posebno na ulazima u tunele, preko mostova i nadvožnjaka. 

Na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina mogući su odroni, posebno na dionicama Dobro Polje - Miljevina - Brod na Drini, Banjaluka - Teslić, Karanovac - Kneževo - Ugar, Mrkonjić Grad - Crna Rijeka, Bratunac - Skelani, LJubovijski most -Drinjača i Šekovići- Caparde. 

Iz AMS vozače upozoravaju na mjestimično jake udare vjetra na putnim pravcima na području Mostara, Bugojna, Livna, Tomislavgrada i Grahova. 

I dalje je na sanzi obustava saobraćaja na dionici magistralnog puta Kostajnica - Kozarska Dubica, u mjestu Vrioci, a vozila su preusmjerena na privremenu obilaznicu u neposrednoj blizini. 

Zbog klizišta u mjestu Bočac, na dionici magistralnog puta Karanovac prema Ugru vozila saobraćaju jednom kolovoznom trakom. 

Jednom trakom vozila saobraćaju na regionalnom putu Ukrina - Gornja Vijaka i Karanovac - Mitrović. 

Na dionici magistralnog puta Brod na Drini - Šćepan Polje na snazi je zabrana saobraćaja za vozila čija ukupna masa prelazi 12 tona i vozila duža od osam metara. 

Zbog izlaska na teren građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka - Doboj izmijenjen je režim saobraćaja na dionicama Šešlije - Johovac i Johovac - Rudanka gdje dolazi do povremene obustave. 

Na regionalom putu Polje - Podnovlje, lokalitet Gornji Božinovci, zbog deminiranju terena dolaziće do povremenih polučasovnih obustava saobraćaja od 9.00 do 15.00 časova. 

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja. 

Iz AMS vozačima savjetuju da na put ne kreću bez zimske opreme.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )