FOTO: null

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izdao je naredbu o zabrani prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju na području Istočnog Sarajeva, Banjaluke i Laktaša, s ciljem preduzimanja bezbjednosnih mjera i radnji po

Zabrana za područje grada Istočno Sarajevo važi sutra od 15.00 do 22.00 časa, a za područje Banjaluke i Laktaša u utorak, 24. aprila, od 6.00 do 19.00 časova, saopšteno je iz MUP-a. 

U utorak, 24. aprila, od 9.00 do 18.00 časova biće zabranjen saobraćaj za teretna vozila preko 7,5 tona ukupne mase na dionici puta aerodrom u Mahovljanima - Aleksandrovac - auto-put Gradiška-Banjaluka - naplatne kućice Jakupovci - Klašnice - uključenje na brzi put - M-16, kao i banjalučkim ulicama Krajiških brigada, Ranka Šipke, Vuka Karadžića, Kralja Petra Prvog Karađorđevića i Olimpijskih pobjednika. 

Ova zabrana ne odnosi se na teretna vozila javnih i komunalnih službi i vozila koja će biti angažovana na aktivnostima obezbjeđenja povodom akcije pod nazivom "Republika Srpska 2018". 

MUP Srpske, policijske uprave i policijske stanice u ovom periodu neće izdavati odobrenja za prevoz eksplozivnih materija.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )