FOTO: null

Centar javne bezbjednosti Bijeljina je u periodu od 09. do 11. decembra 2016. godine, sproveo republičku akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolu brzine kretanja vozila i utvrđivanje alkoholisanosti vozača.

"U ovoj akciji koja je sprovedena na području Centra kontrolisano je 482 vozača od čega je alkotest izvršen nad 230 vozača. Od 230 alkotestiranih vozača njih 52 su bila pod dejstvom alkohola. Zbog koncentracije alkohola u organizmu od preko 1 gr/kg  lišeno je slobode 14 vozača. Zbog prekoračenja brzine kretanja sankcionisan je 141 vozač, od čega je za zaštitnu mjeru sankcionisano 7 vozača", izjavila je za portal InfoBijeljina Aleksandra Simojlović portparol CJB Bijeljina.  

Centar javne bezbjednosti Bijeljina će i u narednom periodu sporovoditi pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju sa posebnim akcentom na brzinu kretanja vozila kao i na kontrolu alkoholisanosti vozača. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )