FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti oblačno vrijeme, praćeno slabim snijegom ili sunježicom.

Ujutro i prijepodne će slabih padavina, uglavnom snijega biti na istoku, na jugu se očekuje kiša, dok će na zapadu biti pretežno suvo, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Tokom dana na sjeverozapadu suvo, a u centralnim krajevima i na istoku sa slabim snijegom. Popodne, uveče i prema ponoći snijeg i u ostalim predjelima. 

Temperatura vazduha od minus dva do dva stepena Celzijusova, na jugu od tri do šeste, a najviša dnevna od šest do devet stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

U nedjelju, 3. decembra, biće hladnije, uz snijeg. Samo će na krajnjem jugu padati kiša. 

Doći će do formiranja snežnog pokrivača u nižim predjelima od tri do 10 centimetara, a na planinama će pasti od 20 do 30 centimetara novog snijega. 

U Srpskoj i FBiH danas je pretežno oblačno vrijeme. 

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus četiri, Han Pijesak, Mrakovica nula, Livno jedan, Kalinovik i Sokolac tri, Gradačac, Sarajevo, Srebrenica, Tuzla i Zvornik četiri, Nevesinje, Gacko, Šipovo, Srbac, Bihać, Bijeljina, Brčko, Bugojno i Doboj pet, Mrkonjić Grad, Banjaluka i Jajce šest stepeni Celzijusovih. 

U Bileći, Novom Gradu, Ribniku, Sanskom Mostu i Zenici u 13.00 časova izmjereno je sedam, Rudom, Foči, Višegradu, Drvaru i Prijedoru osam, Trebinju devet, Grudama i Širokom Brijegu deset, te Mostar 11 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )