FOTO: null

Danas u BiH jutro svježe i umjereno oblačno, ponegdje oko rijeka i po kotlinama magla. Tokom dana par stepeni svježije vrijeme u odnosu na prethodne dane uz više oblaka.

Oblačnost će se premještati od sjeverozapada i zapada ka istoku. Na jugu toplije. Vjetar umjeren sjeveroistočni i istočni. Jutarnja temperatura vazduha od 3°C do 7°C, na jugu oko 10°C, u višim predjelima ispod 0°C. Najviša dnevna temperatura od 11°C do 15°C, na jugu do 20°C, u višim predjelima od 8°C.

Nedjelja - Jutro prohladno i umjereno oblačno. Na sjeveru, istoku i zapadu oko rijeka i po kotlinama magla. Tokom dana djelimično oblačno i prijatno vrijeme. Oblačnije će biti na sjeveru a u ostalim predjelima će biti više sunčanih perioda uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjeren: u prvom dijelu dana istočni, a popodne jseverozapadni i zapadni. Jutarnja temperatura vazduha od 2°C do 6°C, na jugu oko 10°C, u višim predjelima malo ispod 0°C. Najviša dnevna temperatura od 12°C do 16°C, na jugu do 20°C, u višim predjelima od 9°C.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )