FOTO: null

S ciljem prevencije saobraćajnih nezgoda u kojima učestvuju vozači dvotočkaša, Centar javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina proveo je od 15. do 21. juna pojačane aktivnosti kontrole ovih učesnika u saobraćaju tokom kojih je zabilježen 81 prekršaj.

Kako je saopšteno iz CJB Bijeljina, tokom akcije je kontrolisano 99 vozača motocikla i lakog motocikla, te 161 vozač mopeda i bicikla. 

U ovom periodu zabilježen je 81 prekršaj, od čega se najveći broj ili 47 prekršaja odnosi na nenošenje zaštitne kacige, 13 vozača motocikala i lakih motocikala upravljalo je bez vozačke dozvole, 19 vozača je upravljalo neregistrovanim dvotočkašima, jedan vozač je bio pod dejstvom alkohola, a jedan je prekoračio brzinu kretanja. 

Na području CJB Bijeljina u ovom periodu evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima su tri vozača mopeda zadobila lakše povrede, a jedan vozač teške tjelesne povrede.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )