FOTO: null

U centru Bijeljine u toku je rekonstrukcija dijela toplovoda, za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno 200.000 KM, rekao je Srni vršilac dužnosti direktora Gradske toplane Mladen Krasavac.

On kaže da je riječ o najkritičnijem dijelu toplovoda na kojem je u ranijim sezonama grijanja bilo najviše kvarova i gubitaka. 

Krasavac je istakao da Toplana spremno dočekuje početak nove sezone u oktobru i pozvao sugrađane da se priključe na gradski sistem grijanja. 

Prema njegovim riječima, u toku je procedura javne nabavke uglja za novu sezonu grijanja, a tokom prošle sezone koja je bila ekstremno hladna i trajala do 28. aprila, utrošeno je 5.000 tona uglja. 

Radove u Ulici Majora Dragutina Gavrilovića obavlja domaća firma "Buk promet", a rok za njihov završetak je kraj septembra. 

Gradska toplana u Bijeljini zagrijava do 70.000 metara kvadratnih stambenog i poslovnog prostora, a cijena grijanja za fizička lica je 2,75 KM sa PDV-om. 

Krasavac kaže da korisnici trenutno duguju 234.000 maraka.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )