FOTO: null

Možda je problem u narodu koji neprekidno ćuti i trpi do iznemoglosti bahatost direktora i političara

Prošle nedjelje u Tesliću su održane radničke igre zaposlenih u sistemu Elektroprivrede Republike Srpske. Po starom dobrom običaju igre su organizovane u hotelu „Kardial“ u Banji Vrućici, koji je u suvlasništvu ministra zdravlja Dragana Bogdanića. Po sloganu SNSD „kupujmo domaće“ posao je kao i svih prethodnih godina namješten ministru Bogdaniću kako bi i on nešto zaradio u teškim i kriznim vremenima.

Na igrama je učestvovalo oko 900 radnika, samo iz HET otputovalo je 80, a ukupno iz Trebinja više od 150 radnika-sportista. Svaki učesnik prije putovanja dobio je na poklon komplet sportske opreme sa trenerkom i patikama, a u luksuznom „Kardialu“ elektro-energetska preduzeća su platila maksimalnu udobnost za radnike koji treba da se odmore od napornog posla. Hrane, pića i zabave bilo je u izobilju, a u Elektroprivredi i njenim zavisnim javnim preduzećima ne žele da govore o troškovima. Procjenjuje se da su ovogodišnji sportski susreti koštali poreske obveznike oko 500.000 maraka.


Čitav članak pročitajte u novom broju narodnog magazina Istina.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )