FOTO: null

Ključevi nove „škode oktavije“ uručeni su Srdanu Ćojbašiću, koji je sa svojim 11 godina starim vozilom iste marke prešao milion kilometara putevima bivših jugoslovenskih republika!

Pre tačno 11 godina kupio sam nov auto u „Auto Čačku“ i do sada sam prešao milion kilometara, uglavnom na saobraćajnicama Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije i Hrvatske, ali bilo je putovanja i u druge zemlje, priča Srdan Ćojbašić, vlasnik ivanjičke firme „Liberteks“.

Vozilo je, kako kaže, održavao u kompaniji gde ga je i kupio. Toliku kilometražu, veruje, prešao je najviše zahvaljujući redovnim servisima i zamenom originalnim rezervnim delovima.

„Nikada mi se nije desilo da ne upalim auto ili da stane na putu. Motor čak nije ni otvaran, a za ovih 11 godina potrošio je oko 60 tona goriva, odnosno u proseku od pet do šest litara na 100 kilometra“, istakao je Ćojbašić i naglasio da vozilo te marke nikada ne bi menjao.

Zahvalio je „Auto Čačku“ i njegovom vlasniku Milenku Kostiću na uručenim novim kolima.

Kostić je istakao da mu je čast da novu „škodu oktaviju 1.6“ od 17.000 evra daruje jednom od starih kupaca.

„Njegovo staro vozilo nakon reparacije biće izloženo u Muzeju u Čačku koji će biti otvoren povodom 20 godina poslovanja ove kompanije u Srbiji“, najavio je Kostić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )