FOTO: null

Policija Centra javne bezbjednosti Bijeljina uhapsila je lice koje je za dva časa izvršilo tri krivična djela saopšteno je za portal InfoBijeljina iz CJB.

Policijska stanica Bijeljina, 13.04.2016. godine u 03,20 zaprimila je prijavu od strane radnika nadzornog centra Pošta RS Banja Luka, da se je u ulici Račanska u Bijeljini uključio alarm. 

Po zaprimljenoj prijavi, odmah su postupili policijski službenici koji su izašli na lice mjesta. Uviđajem je utvrđeno, da je nepoznato lice upotrebom fizičke snage i podesnog alta djelovao na ulazna vrata objekta, ali da nije ulazio u unutrašnjost objekta.

Istog dana oko 05,15 časova policijska stanica Bijeljina zaprimila je prijavu, da je u frizerskom salonu u Bijeljini izvršeno krivično djelo Teška krađa, a izvršenim uviđajem utvrđeno je, da je otuđen novac, kao i predmeti iz frizerkog salon. Nadalje,oko 07,20 časova Policijska stanica Bijeljina, zaprimila je prijavu, da je u ugostiteljskom objektu u ul. Miloša Obilića, izvršeno krivično djelo Teška krađa. Uviđajem je utvrđeno, da je otuđen novac, kao i drugi predmeti.

Postupanjem po zaprimljenim prijavama i na osnovu operativnog rada na terenu policijski službenici došli su do saznanja da postoje osnovi sumnje da je izvršilac pomenutih krivičnih djela I.M.(1988) iz Bijeljine. Prilikom lišenja slobode kod lica I.M.pronađeni su otuđeni predmeti, kao i predmeti koje je koristio u izvršenju krivičnih djela

Nakon dokumentovanja predmeta nadležnom tužilaštvu protiv lica I.M. sledi izvještaj o postojanju osnova sumnje da je počinio produženo krivično djelo Teška krađa.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )