FOTO: null

U prostorijama Boračke organizacije u Bijeljini ljekari Doma zdravlja u ovom gradu za dva dana besplatno su pregledali više od 100 boraca koji nemaju ovjerene zdravstvene knjižice.

"Ovim borcima je akcija Doma zdravlja jedina prilika za pregled. Procjenjuje se da u gradskoj Boračkoj organizaciji ima oko 500 boraca, bez mogućnosti da se pregledaju redovno, uz ovjerene knjižice", rekao je predsjednik Boračke organizacije Bijeljina Miodrag Stevanović. 

Direktor bijeljinskog Doma zdravlja Zlatko Maksimović rekao je novinarima da je 

odziv veliki i da će ekipe Doma zdravlja, u dogovoru sa predstavnicima Boračke organizacije, raditi i duže nego što je planirano. 

"Sa borcima su ovih dana doktor stomatologije, doktor medicine i laboranti koji vrše preventivne preglede", naveo je Maksimović. 

On je naglasio da je saradnja sa Boračkom organizacijom izuzetno dobra, i da su, kao i svih prethodnih godina, mobilne ekipe ove zdravstvene ustanove i ove godine organizovale akciju pružanja besplatnih preventivnih ljekarskih pregleda za boračke kategorije. 

Na području Bijeljine ima više od 20.000 demobilisanih boraca.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )