FOTO: null

Na području Centra javne bezbjednosti Bijeljina za deset dana je kažnjeno 48 traktorista od njih 85 koje je policija kontrolisala, saopšteno je iz Centra.

Najveći broj prekršajnih naloga izdat je zbog neposjedovanja rotacionog svjetla, neregistrovanosti traktora, tehničke neispravnosti vozila, kao i zbog vožnje traktora prije sticanja prava na upravljanje. 

Pojačana kontrola vozača traktora i radnih mašina izvedena je od 20. do 30. aprila u okviru republičke akcije čiji je cilj smanjenje broja saobraćajnih nezgoda u kojima učestvuju traktori i radne mašine. 

Centar javne bezbjednosti Bijeljina apelovao je na vozače poljoprivrednih vozila, s obzirom da traje sezona poljoprivrednih radova, da obavezno vode računa o tehničkoj ispravnosti traktora. 

Posebno je upozoreno da obavezu posjedovanje i korištenje svjetlosno-signalnih uređaja i svjetala za označavanje poljoprivrednih vozila.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )