FOTO: undefined

Na humanitarnom koncertu koji je održan u Centru ka kulturu „Semberija“ u Bijeljini za djevojčicu Anđelu Tanacković iz Ugljevika prikupljeno 6.600 KM. Pare su uplaćena na račun „Za Anđelino liječenje“.

Oganizator koncerta i Anđelina porodica izrazili su zahvalnost svima koji su učestvovali u ovom događaju: izvođačima, svim firmama koji su poklonili vrijednosne vaučere i darovali hranu i piće za sve učesnike, sajnoj publici i svim divnim ljudima koji su izdvojili svoje vrijeme da isplaniraju i organizuju koncert.

- Hvala svima koji su pokazali da Bijeljina i Ugljevik zajedno imaju veliko srce za Anđelu i svako dijete kome zatreba pomoć i podrška - kažu iz organizacije „Roditelji za prava djece“.



- Sa iskrenim željama da naša Anđela ozdravi i da u budućnosti povodi za koncerte budu veseliji, još jednom veliko hvala za dobrotu i humanost! Napominjemo da ćemo, u skladu sa potrebama i informacijama koje dobijemo od Anđeline porodice, i u narednom periodu organizovati slične aktivnosti u želji prikupljanja novca za Anđelu, ali i za drugu djecu za koju se ukaže potreba.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )