FOTO: null

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina I, danas su uz izvještaj o postojanju osnova sumnje da je počinio krivično djelo paljevina, u nadležnost i na dalje postupanje predali Okružnom javnom tužulaštvu lice D.L. (1996) iz Bijeljine.

"Naime, prijavljeni D.L. je 22.11.2016. godine u vremenskom intervalu od 20,00 do 21,30 časova u ulicama Srspke vojske, Sofke Nikolić i Žrtava fašističkog terora u Bijeljini zapalio tri napuštene porodične kuće. Prijavljeni je ulazio u napuštene objekte - kuće i podesnim predmetom – upaljačem izazivao otvoreni plamen unutar objekata, na način što je palio namještaj, platna i tkanine koje je nalazio unutar objekata, nakon čega se je udaljavao u nepoznatom pravcu", rekla je za portal InfoBijeljina Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina.

Nadalje, isti je i juče 23.11.2016. godine oko 18,00 časova na isti način u ulici Branka Ćopića u Bijeljini zapalio napuštenu kuću koja je u potpunosti izgorjela.

Tokom kriminalističke obrade lice D.L. je u potpunosti priznao i opisao način izvršenja gore navedenih krivičnih djela. 

Zahvaljujući brzom i efikasnom radu policijskih službenika Policijske stanice Bijeljina 1, lišen je slobode izvršilac krivičnog djela paljevina i na ovaj način sprečeno dalje uništavanje i razaranje imovine građana.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )