FOTO: InfoBijeljina.com

Jutjub scena sve je prisutnija i njena uloga sve jača među djecom i mladima. Dokaz za to su i milionski pregledi videa momaka i djevojaka, dječaka i djevojčica iz regiona i svijeta, kao i sve više njihovih pratilaca.

Bijeljina prati svjetske trendove, te će mlada publika imati priliku da po prvi put vide neke od omiljenih junaka. 

Naš sugrađanin i jedan od najpopularnijih jutjubera regiona Braco Gajić pojaviće se na sceni, kao i Dragana Kovačević-Dragz, Miloš Kostić – Kimi, Dušan Vuković-Duxa i Nemanja Arsić-Cone koji će biti gosti u našem gradu na prvom You Tube night-u koji će biti održan 23. marta sa početkom u 18.00 h u gradskom bioskopu u Bijeljini.

Karte za ovaj događaj se mogu kupiti na biletarnici Centra za kulturu i koštaju 10 KM. Zbog ograničenog broja mjesta rezervišite svoju kartu na vrijeme.

BIJELJINA

Saznaćete kako nastaju klipivi, kakva je atmosfera na snimanju, a imaćete priliku i da im postavljate pitanja koja vas zanimaju, a tiču se njihovog rada. Pored toga očekuje vas i super muzičko-scenski nastup grupe Infamous the crew I DJ.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )