FOTO: null

Trener Partizana u razgovoru za list "Kurir" ocijenio da je dobar start sezone crveno-belih dokazao da političari ne bi trebalo da budu u klubovima.

Duško Vujošević navikao je javnost da na svojim dugim konferencijama za novinare govori o mnogo tema, koje često i nisu usko ili direktno u vezi sa košarkom. 

U opširnom intervjuu listu "Kurir", objavljenom u nedeljnom izdanju, upitan je zašto se konstantnim nastupima izdvaja kao "meta, koja može da posluži za skretanje pažnje sa egzistencijalnih problema". 

"Moram da iznesem istinu kad je u pitanju tretman Partizana, jer sam predsjednik sportskog društva. Da sam predsjednik kućnog savjeta, a neko viče u zgradi, imao bih obavezu da ga opomenem. Ne želim da pokušaji da se upropasti Partizan prođu u tišini. Pri tome, ne vršim agresiju ni prema kome, upravo je obrnuto. Moram svojim igračima da objasnim zašto nisu plaćeni, ali ako to objašnjavam samo njima, a ne javnosti, nije u redu. Nisam neko ko ima moral za svaku priliku. Razumem vaš interes da imate što veći tiraž, ali moj interes nije da budem što bolje prodat", rekao je Vujošević. 

Trener crno-belih govorio je i o razlozima zbog kojih se javno suprotstavlja predsedniku vlade Aleksandru Vučiću, koji je klubu prošle sezone obezbijedio 200.000 evera. 

"Nakon što mu je publika skandirala na košarkaškoj utakmici, on prestaje s realizacijom objećane pomoći. A, konkurentski klub dobija maksimalnu pomoć zbog toga što je njegov brat u upravi". 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )