FOTO: null

U Klub iz Humske stigla od FIBA BAT zabrana registrovanja igrača zbog dugovanja bivšem treneru. Crno-bijeli isplatili cio bivši "tim", na redu potraživanja Vujoševića

Taman pošto se oslobodi jednog duga iz ranijih vremena, uprava Partizana mora da rješava sledeći, jer se prethodna potraživanja nižu kao na traci.

Naime, samo nekoliko dana pošto su crno-bijeli uspjeli da odblokiraju račun koji je bio u blokadi zbog finansijskih potraživanja sadašnje Ekspo banke, nasleđenih kupovinom Marfin banke, koja je preuzela Centrobanku, svojevremenog potpisnika ugovora o kreditu, u klub iz Humske stigla je zabrana Košarkaškog arbitražnog tribunala FIBA (BAT) registrovanja igrača zbog neizmirenih dugovanja bivšem treneru Dušku Vujoševiću.

Bar dosada, bez obzira na to što je nastupila pomenuta blokada od Vujoševića, ako je vjerovati učinjenom u prethodnom periodu, uprava se prilično dobro rve sa svim nasleđenim finansijskim problemima, kojih nije baš malo. Naprotiv. 

Podsjećanja radi, u decembru 2017. blokada BAT je skinuta isplaćivanjem duga Kevinu Džonsu (oko 30.000 evra), polovinom prošle godine izmirena su potraživanja prema Edi Muriću (150.000) i Marku Čakareviću iz njegovog prvog boravka u Partizanu, dok je pred kraj pretprošle godine potpuno saniran dug prema Dejanu Musliju.

U međuvremenu, dok su rješavali pomenute probleme i servisirali tekuće troškove, crno-bijeli su uspjeli da isplate ranija potraživanja bivših članova Partizana, Andreja Milutinovića, Aleksandra Rašića, Džamara Vilsona, Branislava Đekića, Nikole Pešakovića i Nemanje Bešovića, koji više nisu na listi povjerilaca kluba iz Humske.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )