FOTO: null

Uprkos lošim rezultatima u Prvenstvu Bosne i Hercegovine,uprava Košarkaškog klub Radnik iz Bijeljine nastavlja da pojačava ekipu pred nastavak šampionata.

Bijeljinci su tokom posljednja dva dana ekspresno doveli dvojicu iskusnih košarkaša na pozicijama beka šutera i niskog krila. Riječ je Goranu Vučićeviću nekadašnjem članu PAOK-a iz Soluna, koji je prije dolaska u Radnik posljednju sezonu nastupao za grčku Ermis Lakadu, te Milošu Martinoviću koji takođe posjeduje značajno međunarodno iskustvo jer je tokom karijere nastupao za nekoliko drugoligaških klubova u Španiji poput Ferola i Estele.

Rođeni Čačanin Goran Vučićević je sa Radnikom potpisao ugovor do kraja takmičarske sezone,dok se Martinović odlučio na otvoreni ugovor koji traje do 31.12.2015.god, nakon čega će rukovodstvo kluba odlučiti o eventualnom nastvaku saradnje.

Istovremeno KK Radnik je raskinuo ugovor sa Miroslavom Radićem koji je tokom ljeta stigao kao veliko pojačanje iz KK Varda Višegrad ali nastupima u dosadašnjem toku prvenstva nije opravdao očekivanje uprave i navijača. Klub će zajedno sa Radićem napustiti i Igor Krajišnik.

Radnik u narednom 8.kolu prvenstva BiH gostuje u Mostaru kod Zrinjskog a utakmica je na programu u subotu od 19.00 čaova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )