FOTO: null

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da insistira da Srbija zajedno sa Republikom Srpskom uvijek obilježava važne istorijske datume.

Vučić je izrazio zadovoljstvo što je tokom nedavne posjete Nišu u spomen-sobi u tamošnjoj kasarni mogao da vidi da neko vodi računa o Srbima koji su poginuli u NATO agresiji, što su njihova imena tu, što nisu zaboravljena, iako se, kako je rekao, sve to radi stidljivo.

"Jer, neko nas je kao motkom utukao u glavu da ne smemo da govorimo ni ko smo, ni šta smo, jer, kad god bismo to izgovorili bili bismo omalovažavani i ismejani", rekao je Vučić za Tanjug.

Prema njegovim riječima, taj pritisak postoji već 25 godina i "nevažno je da li smo izgubili za pregovaračkim stolom ili smo izgubili rat", jer je rezultat isti.

"A, to je da smo poraženi. I zato, kao poražena zemlja, trudom, radom i ogromnom energijom moramo da žse vratimož, da idemo hitrim i umerenim koracima napred. Ako budemo bili svesni toga, malo ko može da nas zaustavi, i Srbija ima budućnost, i to dobru budućnost", naglasio je Vučić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )