FOTO: null

Premijer Srbije Aleksandar Vučić odmah nakon dolaska u Srebrenicu položio je cveće u Potočarima i poklonio se žrtvama genocida. Zbog Investiciono razvojne konferencije „Srebrenica 2015“, na kojoj će se danas i sutra okupiti oko 300 učesnika, među kojima j

Konferencija bi trebalo da počne u 11 sati, u Kulturnom centru Srebrenica, u svakog trenutka očekuje se dolazak premijer Vučića, predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i premijerke Republike Srpske Željke Cvijanović.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić prethodno se poklonio žtvama Srebrenice i položio cveće u Memorijalnom centru u Potočarima.

Cveće su položili i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, predsedavajući Saveta ministar BiH Denis Zvizdić i načelnik opštine Srebrenica Ćamil Duraković.

Kako javalja naša dopisica, ispred Doma kultrure, gde će biti održana konferecnija, već oko deset sati se okupio veliki broj ljudi, kao i članova delegacija.

Dopisnica javlja da škole u ovom gradu ne rade, kao ni neka preduzeća, a Kulturni centar, u kojem se održav skup i motel „Alić“ u kojem će odsesti i ručati VIP gosti, kao i okolina ovih objekata u centru Srebrenice, pod opsadom je policije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )