FOTO: Nezavisne / Tanjug

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se Nikoli Jokiću, najboljem igraču svijeta i aktuelnom MVP-u NBA lige, kao i svim drugim reprezentativcima koji će predstavljati košarkašku reprezenaciju Srbije na OI u Parizu.

Vučić se oglasio na Instagramu i istakao da, kakav god bio rezultat u Parizu, Srbija će biti uz košarkaše.
 
“Veliko hvala najboljem igraču na planeti i veliko hvala svim drugim srpskim reprezentativcima. Kakve god rezultate postigli u Francuskoj, Srbija će biti uz vas. Samo želim da vam kažem, da se cela Srbija nada da pobedite najjaču američku reprezentaciju svih vremena. Da pokažemo svetu ko je najbolji i ko je nepobediv. Živela Srbija!”, napisao je Vučić.
 
Podsjetimo, Nikola Jokić (29) najbolji svjetski košarkaš, prihvatio je da ovog ljeta nastupi za reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama zbog molbe predsjednika države Aleksandra Vučića lično!
 
Najbolji igrač svijeta dugo je bio u dilemi da li da zaigra za Srbiju, pošto je imao izuzetno napornu sezonu u Denveru i NBA ligi.
 
Ipak, nakon molbe predsjednika Vučića, koji je tokom gostovanja na RTS biranim riječima govorio o njemu, sjajni košarkaš je donio konačnu odluku, jer Srbija je iznad svega!
 
Selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić objavio je spisak košarkaša na koje računa na OI u Parizu.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )