FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje umjereno od pretežno oblačno vrijeme.

Ujutro i prijepodne promjenljivo oblačno sa dosta sunčanih intervala, dok kratkotrajne kiše ili pljuskova može biti samo ponegdje u Hercegovini. 

Tokom dana i poslijepodne, biće nestabilnije vrijeme, sa mjestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima i grmljavinom, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Vjetar slab do umjerene jačine jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha između deset i 16 stepeni Celzijusovih, a najviša dnevna od 22 do 28 stepeni Celzijusovih. 

U nedjelju, 12. juna, očekuje se nestabilno i malo svježije vrijeme, sa čestom kišom. Tokom jutra kiša će mjestimično padati na zapadu i sjeveru, a u ostalim predjelima će biti više suvog i sunčanijeg vremena. 

Danas je oblačno sa kišom i pljuskovima. Temperatura vazduha u 14.00 časova: 

Bjelašnica šest, Čemerno 12, Gacko i Han Pijesak 15, Kalinovik, Nevesinje, Goražde, Ivan-sedlo i Sokolac 16, Livno 17, Drvar i Jajce 18, Stolac 19, Bileća , Mrkonjić Grad Bihać, Bugojno i Neum 20, Ribnik, Mostar, Sarajevo i Trebinje 21, te Foča, Srebrenica i Tuzla 22 stepena Celzijusovih. 

U Doboju, Gradačcu, Prijedoru i Sanskom Mostu izmjereno je 23, u Rudom, Srpcu, Banjaluci, Bijeljini i Zenici 24, Zvorniku 25, te Višegradu 26 stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )