FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će biti promjenljivo vrijeme, povremeno uz kišu i dnevnu temperaturu od 19 do 25, na jugu do 29 stepeni Celzijusovih.

Prijepodne od centralnih predjela do istoka i juga biće oblačno i uz povremenu kišu, a u ostalim predjelima će biti suvo uz sunčane periode i malo toplije, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana i popodneva kiša i pljuskovi sa grmljavinom će se proširiti i na sjever i sjeverozapad.

Duvaće slab do umjeren vjetar sjevernih smjerova.

Jutros je u Srpskoj i FBiH umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a samo ponegdje na jugoistoku i jugu registrovana je i kiša, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Ponegdje oko rijeka i po kotlinama ima magle.

Temperatura vazduha izmjerena u 8 časova: Bjelašnica pet stepeni Celzijusovih, Istočni Drvar i Čemereno 10, Han Pijesak i Kalinovik 11, Nevesinje, Mrakovica, Šipovo i Sokolac 12, Gacko, Mrkonjić Grad i Ribnik 13, Banjaluka i Sarajevo 14, Prijedor, Foča, Srbac, Tuzla i Doboj 15, Bileća, Trebinje, LJubinje, Rudo, Zenica i Srebrenica 16, Višegrad, Bijeljina, Zvornik i Mostar 17, Neum i Čapljina 18 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )