FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme, prije podne sa kišom ili pljuskovima u zapadnim i sjeverozapadnim djelovima, a u ostalim područjima nešto manje oblačnosti i bez padavina, saopštili su m

U Republici Srpskoj jutro će biti malo manje svježe, promjenljivo, na zapadu pretežno do potpuno oblačno, uz mjestimičnu kišu ili pljusak. Jedino na krajnjem sjeveroistoku, istoku i jugu biće manje oblaka. 

Tokom prijepodneva biće promjenljivo i suvo u većini predjela uz rast oblaka i nestabilnosti, te se oko podnevnih i poslijepodnevnih časova očekuju pljuskovi i grmljavine, izraženije od centralnog pojasa prema istoku i jugoistoku, saopšteno je iz Republičkog hidrometeoroloških zavoda. 

Tokom dana, porastom oblačnosti, kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju i u ostalim dijelovima. 

Krajem dana i tokom večeri očekuje se postepen prestanak padavina. Vjetar slab do umjeren, a na momente i pojačan zapadnog i jugozapadnog smjera. 

Jutarnja temperatura od 13 do 18, na jugu do 22, a najviša dnevna od 24 do 30, na jugu do 32 stepeni Celzijusa, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha izmjerena danas u 14.00 časova: Čemerno 21, Han Pijesak i Kalinovik 22, Sokolac 24, Nevesinje, Krupa na Uni i Srebrenica 26, Drinić, Bugojno i Foča 27, Rudo 28, Bijeljina, Višegrad, Novi Grad i Srbac 29, Tuzla, Sarajevo, Doboj, Bileća, Prijedor, Ribnik, Šipovo, Livno, Zvornik i Mrkonjić Grad 30, Banjaluka, Trebinje i Zenica 31, i Mostar 32 stepena Celzijusa. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )