FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas prije podne biće pretežno oblačno, ponegdje uz slabu kišu, a tokom dana doći će do razvedravanja

Dnevna temperatura vazduha biće od 13 do 18, u višim predjelima od devet stepeni Celzijusovih. 

U Hercegovini i na jugoistoku jutros je vedro sa malo oblaka, a u ostalim krajevima pretežno oblačno uz slabu kišu ponegdje na sjeveroistoku. 

Tokom dana očekuje se razvedravanje uz umjerenu oblačnost i toplije, a u Hercegovini sunčano, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Duvaće slab vjetar istočnog i jugoistočnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Bjelašnica minus četiri stepena Celzijusova, Gacko, Bileća i Rudo minus dva, Čemerno, Kalinovik, Han Pijesak, Višegrad i Foča minus jedan, Čajniče nula, Sokolac jedan, Sarajevo tri, Trebinje, Kneževo i Srebrenica četiri, Kotor Varoš, Drinić, Mrkonjić Grad, Šipovo i Manjača pet, Zenica, Krupa na Vrbasu i Krupa na Uni šest, Tuzla, Gradiška, Ribnik, Srbac, Doboj i Bijeljina sedam, Novi Grad, Prijedor, Zvornik i Banjaluka osam, Neum devet stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )