FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno, tmurno i hladno vrijeme sa temperaturom od minus tri do plus tri stepena Celzijusova.

Ujutro će biti hladno uz umjeren do jak mraz i pretežno oblačno, na sjeveru i istoku ponegdje maglovito. U južnim predjelima biće vedro, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana na krajnjem sjeveru i istoku zadržaće se magla i niski oblaci uz hladno vrijeme i temperaturu ispod nule.

U ostalim predjelima, pogotovo na planinama, očekuje se djelimično razvedravanje uz sunčane periode i blagi porast temperature. Na jugu će biti pretežno sunčano i toplije.

Duvaće slab sjeveroistočni i istočni vjetar.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Kalinovik minus 17, Drvar minus 16, Gacko i Kupres minus 15, Ivan-sedlo, Livno i Sokolac minus 14, Nevesinje i Tuzla minus 13, Istočno Sarajevo i Jajce minus 12, Srebrenica i Zenica minus 11, Doboj i Sarajevo minus 10, Bijeljina i Prijedor minus devet, Bugojno minus osam, Gradačac minus sedam, Banjaluka minus šest, Zvornik minus pet, Bihać minus četiri, Sanski Most i Trebinje minus tri, Bjelašnica i Mostar minus dva i Neum jedan stepen Celzijusov.

Na putnim pravcima u višim predjelima, kao i preko mostova, nadvožnjaka i prilazima tunelima ima poledice, dok je na dionicama preko planinskih prevoja kolovoz mjestimično zasnježen, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Magla jutros smanjuje vidljivost u kotlinama i uz riječne tokove posebno na području Bijeljine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )