FOTO: null

Agencija za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka BiH (IDDEEA) još nije dobila od Kancelarije za razmatranje žalbi BiH odgovor nakon što joj je na postupanje proslijedila žalbu koju je u postupku nabavke pasoških knjižica uložila franc

Vršilac dužnosti direktora IDDEEA Radivoje Trbić kaže da očekuje taj odgovor, ali nije mogao da kaže da li će biti raspisan i četvrti tender za nabavku pasoša nakon što su prethodna tri obustavljena zbog žalbi "Džemalta".

- Postupak je u toku pa zato ne možemo davati više informacija. Ne znam koliko će nam vremena oduzeti razmatranje žalbe, ali sam uvjeren da će građanima i dalje biti na raspolaganju dokumenta - rekao je Trbić.

Kancelarija za razmatranje žalbi treba da, u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama i zaključkom Savjeta ministara BiH od 16. februara, rješavanju tog predmeta da prioritet i što prije donese odluku. Iz Kancelarije nisu odgovorili na pitanje kada će biti okončan žalbeni postupak.

Građani bi nakon 21. marta mogli ostati bez pasoša, jer tada ističe ugovor sa sadašnjim dobavljačem pasoških knjižica "Milbauerom".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )