FOTO: Glas Srpske

ATINA - Fudbaler AEK-a iz Atine Ognjen Vranješ prekinuo je spekulacije oko povratka u reprezentaciju i saopštio da više neće igrati za Bosnu i Hercegovinu.

"Posle dugog razmišljanja i razgovora sa porodicom, odlučio sam da više neću igrati u reprezentaciji Bosne i Hercegovine! Zahvaljujem se Dušanu Bajeviću i svim bivšim selektorima koji su pokušali da me nagovre da se vratim i pomognem reprezentaciji u baražu. Bivšim saigračima želim mnogo sreće i da se plasiraju na Evropsko prvenstvo", napisao je Vranješ na Fejsbuku.

Vranješu su juče navijači BiH iz grupe "Fanaticosi" poručili da je "Persona non grata".

On je sa pristalicama BiH prvo "zaratio" zbog tetovaže Republike Srpske, potom i lika četničkog vojvode Momčila Đujića, da bi bivši selektor Robert Prosinečki prestao da ga zove nakon privatnih afera koje su dospjele u javnost.

Bosna i Hercegovina u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo 26. marta dočekuje Sjevernu Irsku, a ukoliko pobjedi u finalu će odmjeriti snage sa boljim iz duela između Slovačke i Republike Irske.

Vranješ je karijeru počeo u Borcu iz Banjaluke, a igrao je i za Crvenu zvezdu, Krasnodar, Gazijantep, Sporting Hihon i Anderleht.

Za reprezentaciju BiH odigrao je 38 utakmica.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )