FOTO: null

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina poziva vozače, s obzirom na to da je sezona godišnjih odmora, da na put kreću odmorni, da provjere tehničku ispravnost vozila, da ne upravljaju vozilom u alkoholisanom stanju, te da se pridržavaju propisanih brzin

Iz Centra podsjećaju da je u periodu od 1. jula do 31. avgusta 2015. godine u saobraćajnim nesrećama osam lica poginulo, a čak 23 lica su teško povrijeđena, a da su glavni uzroci bili umor, tehnička neispravnost vozila, brzina i alkohol. 

Na području CJB-a Bijeljina za prvih šest mjeseci ove godine zabilježeno je znatno poboljšanje u oblasti bezbjednosti saobraćaja. 

"Poboljšanje stanja bezbjednosti saobraćaja odnosi se, prije svega, na smanjenje broja saobraćajnih nezgoda sa poginulim licima. U ovom periodu evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda sa poginulim licima i 48 nezgoda sa teškim povredama, dok je u istom periodu 2015. godine evidentirano 11 saobraćajnih nezgoda u kojima je 12 lica izgubilo život", podsjećaju iz CJB-a Bijeljina. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )