FOTO: nezavisne.com

Saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali vozač iz BiH (56) i državljanin Hrvatske (31) dogodila se juče na autoputu A3 kod Lipovljana, saopštila je Policijska uprava sisačko-moslovačka.

"Juče, 22. septembra oko 18.30 časova, na auto-putu A3, kod Lipovljana, na dijelu puta gdje je privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom i znakovima saobraćaj preusmjeren s južne na sjevernu kolovoznu traku i odvija se dvosmjerno, dogodila se saobraćajna nezgoda s materijalnom štetom", navodi se u saopštenju.
 
Do nezgode je, kako pojašnjavaju, došlo kada je državljanin BiH usljed nekretanja sredinom obilježene saobraćajne trake, automobilom bh. tablica skrenuo u suprotnu traku.
 
"Tom prilikom došlo je do udarca s kombi vozilom, osječkih registracija kojim je pod uticajem alkohola od 2,49 promila upravljao tridesetjednogodišnji hrvatski državljanin, a koji ga je preticao na mjestu gdje je to zabranjeno", saopštila je policija.
 
Usljed udarca automobil je udario u centralnu zaštitnu ogradu.
 
Do otriježnjenja pijani vozač je smješten u prostorije nadležne policijske stanice.
 
Zbog počinjenih prekršaja vozaču iz BiH je izdata obavijest za plaćanje novčane kazne, dok protiv Osječanina slijedi optužni prijedlog nadležnom Opštinskom sudu.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )