FOTO: mikeshouts

Majstori "LEGO" kocki Rene Hoffmeister i Pascal Lenhard napravili su u prirodnoj veličini "Folskvagenov" T2 transporter.

Automobilski model od LEGO kocki "folksvagen tip 2 kombi" napravljen je oko konstrukcije od čeličnih cevi, može da izdrži težinu dve odrasle osobe, dok je unutrašnjost kombija naravno, napravljena u retro-stilu.

"LEGO Volkswagen T2 Camper" dugačak je 5 metara i težak oko 700 kilograma , a u njega je ugrađeno oko 400.000 lego kockica.Majstorima je trebalo oko 6 sedmica da naprave ovaj "hipi" kombi.
Folksevagenov T2 kombi ima sve, počev od stolova na rasklapanje, sudoperu, servis za kafu, mini šporet, kao i slike na zidu - a korišćene su isključivo "lego" kocke ili gotovi elementi proizvođača. Graditelji su mislili i na četkice i pastu za zube.

Kombi od "lego" kocki čak ima ugrađena klizna vrata, poput onih kakva ima pravi folskwagen T2 transporter, kao i funkcionalna svjetla.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )