FOTO: null

Fudbaleri Vojvodine ostali su i bez trećeg trenera ove sezone, nakon što je Aleksandar Veselinović podnio neopozivu ostavku u novosadskom klubu nakon samo 17 dana.

Novosađani su tako samo dan pred derbi drugog kola plej-ofa Superlige sa Partizanom (subota, 17) ostali bez šefa stručnog štaba.

- Zbog nemogućnosti sprovođenja svojih ideja podnosim neopozivu ostavku na mjesto trenera Vojvodine. Bila mi je velika čast da budem dio ovog velikog kluba. Zahvaljujem se igračima i članovima mog štaba na divnoj i iskrenoj saradnji. Hvala navijačima na velikoj podršci koju sam osjećao. Ostajem veliki navijač Vojvodine - poručio je Veselinović.

Klub iz Novog Sada sezonu je započeo sa Nenadom Lalatovićem na klupi, kojeg je na kraju zimske pauze nasledio Dragan Ivanović. On se na klupi zadržao nešto više od tri mjeseca, a smjenjen je početkom aprila nakon poraza od Voždovca (4:1). Aleksandar Veselinović imenovan je za njegovog naslednika 4. aprila, a već 21. napustio je klupu Voše.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )