FOTO: null

Izvori Istine, ali i sam Mirko Blagojević, potvrdili da će PDP i SRS - dr Vojislav Šešelj ubuduće zajednički nastupati na izborima i u drugim političkim procesima u RS i BiH

Izvor magazina Istina dobro upućen u dešavanja u Partiji demokratskog progresa otkriva da je okvirno dogovorena saradnja PDP i SRS – dr Vojislav Šešelj na narednim izborima, i da čak postoji mogućnost potpune fuzije „Mirkovih radikala“ sa strankom Mladena Ivanića. Naš sagovornik ističe da u PDP vjeruju u politički potencijal Mirka Blagojevića, predsjednika SRS – dr Vojislav Šešelj, prije svega zbog činjenice da su se radikali Dragana Đurđevića, donedavnog saradnika a danas Blagojevićevog političkog oponenta, „jeftino prodali Miloradu Dodiku i politici urušavanja Srpske pod plaštom borbe za istu tu Republiku Srpsku“.

Očekivanja

– Dolazi vrijeme kada će većina radikala u RS shvatiti da za njih neće biti nikakve koristi od Đurđevićevog dila sa Markom Pavićem i Miloradom Dodikom, odnosno da korist od njih i njihovih glasova ima samo mala grupa ljudi okupljena oko Đurđevića. Neki su već napustili njegovu stranku i vratili se kod Blagojevića i to će u budućnosti biti sve češća pojava.

Čitav članak pročitajte u novom broju magazina Istina

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )