FOTO: InfoBijeljina

Nosilac poslaničke liste SNSD iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio je večeras u Gornjem Magnojeviću da izbori 2. oktobra nisu obični nego praktično referendum za Republiku Srpsku ili protiv Republike Srpske.

"Za Republiku Srpsku narod Semberije je odlučio. Narod je odlučio da podrži politiku SNSD-a koja se bori za mir, stabilnost i prosperitet Srpske", naglasio je Mitrović. 
 
Prema njegovim riječima, Semberije će glasati  za Milorada Dodika kandidata za predsjednika Republike Srske i Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.
 
"Druga opcija na izborima - davanje glasa njima - bi značila ga dajete onima koji hoće da Republiku Srpsku uguraju u unitarnu, muslimansku državu, odnosno predstavnicima koje plaćaju Velika Britanija i Vašingtona i oni moraju ostvariti zamisao da se BiH pretvori musimansku državu na Balkanu. Narod Sembeije je odlučio i svoj glas će dati Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović", poručio je Mitrović.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 9 )