FOTO: InfoBijeljina

Na izborima 2. oktobra birajmo ljude koji su se dokazali dosadašnjim radom i iza kojih postoje djela, ljude koji grade i čuvaju Republiku Srpsku i slušaju svoj narod, a ne strane ambasadore i svjetske silnike, poručio je večeras nosilac liste SNSD za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović.

Na stanačkoj tribini u semberskom naselju Zagoni Mitrović je pozvao birače da izaberu Milorada Dodika za predsjednika i Željku Cvijanović za člana Predsjedništva, navodeći da je njima Republika Srpska u srcu i na prvom mjestu, bez obzira da li bili u Banjaluci, Sarajevu, Briselu ili Vašingtonu.
 
„Birajmo one koji će u svakom trenutku braniti svoj narod“, naglasio je Mitrović.

On je pozvao građane da glasaju za sve kandidate SNSD-a na listama za Narodnu skupštinu RS i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.
 
“Na izbore idemo složno, jer volimo Srpsku. Zato moramo da biramo Milorada Dodika i Željku Cvijanović, jer su garant očuvanja RS”, istakao je Mitrović.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 3 )